Lid worden?

Nieuwe leden zijn bij onze schaakvereniging natuurlijk van harte welkom!

Dit geldt zowel voor ervaren schakers als beginnende schakers. Als je de gemoedelijke sfeer wilt ervaren die zo kenmerkend is voor onze vereniging, nodigen we je graag uit om vrijblijvend eens langs te komen op onze schaakavond en een schaakpartij mee te spelen!

We schaken tijdens het seizoen elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur in het Kerkelijk Zalencentrum “De Overkant” aan het Kerkplein 22, 7721 AD Dalfsen.

De eerste 4 keer zijn bedoeld als kennismaking en zijn kosteloos. Als je het naar je zin hebt en graag lid wilt worden – waar wij uiteraard ons uiterste best voor zullen doen – ontvang je een e-mail van onze secretaris met verdere uitleg over de technische zaken van de vereniging.

Het seizoen loopt van september tot en met mei, met onderbrekingen voor de landelijke feestdagen.
Je kunt echter ook tijdens het al lopende seizoen zonder problemen tussentijds lid worden. Dan neemt de penningmeester even contact met je op aangaande de contributie. De contributie voor het verenigingsjaar 2023 bedroeg € 80.

We zijn een vrijwilligersclub zonder winstoogmerk. Het grootste gedeelte van de contributie gaat naar de huur van onze mooie, centraal gelegen locatie en schaakmaterialen.

Heb je nog aanvullende vragen? Graag dan even even een berichtje sturen via dit formulier.